Toernooiseizoen geopend!

Geachte lezer,

Wat een gevoel geeft het aanbreken van het voorjaar een mens toch elk jaar weer! Het gevoel van alles dat weer gaat groeien en bloeien, de bloemetjes en de bijtjes, maar ook die immer aanwezige niesbuien van de hooikoorts laten de gemiddelde persoon niet koud.

Enfin. Dit alles betekent evenzeer dat het toernooiseizoen van studentikoos en disputair Nederland weer is aangebroken. Zo hebben wij recentelijk én respectievelijk acte de présence gegeven op Circe Bowling en Coupe des Templiers. Bij de eerste vergezelden de onwijs charmante dames van Damesdispuut Myosotis ons na een heerlijcke borrel te hebben genoten ter Sociëteite. Bij de tweede heeft het vrouwelijk schoon van Dispuut Principessa met ons gedronken alsof het niets was en bovendien een ouderwets brakke brunch bezorgd op onze admirabele Kaste. Beide gelegenheden leverden glorieuze foto’s van minstens zo extraordinaire momenta op en ik nodig u dan ook van harte uit deze pareltjes te bewonderen in onze digitale fotoalbums, die u hier op onze website kan aantreffen.

Al met al staan er nog enkele andere top toernooien op de agenda: het S.A.G.A.-A.V.I.S. voetbaltoernooi, W.I.N.G. Waterfietstoernooi en voor het eerst ook het Audumla hockeytoernooi in het zuiden des landsch. Maar… uiteraard niet te vergeten staat de eerste editie van ons eigen spliksplinternieuwe, zinderende, spectaculaire Baldr: Fiets ‘m erin! toernooi ook al te gebeuren om vrijdag 13 mei aan de Nevengeul op Veur-Lent. Voor meer informatie over deze Baldr Bicyle Bonanza leent onze website zich ook bij uitstek! Bovendien staat er ook genoeg op onze Facebook pagina van ons eigen toernooi!

 

Hoogachtend,

H. van Omme

V.P. Website h.t.


Posted

in

by

Tags: