Reünitaat van de heer E. de Kieviet

Waarde lezer,

Het is september 2017. Wij nemen u mee naar de Kaste. Wijnflessen worden gebruikt als sfeerverlichting. De leden proosten op onze toezegging (Derek, Jesse, Rutger en Shane), als op het nippertje ook Edwin voor Baldr kiest. Hierdoor klonk zijn startschot bij dit dispuut pas nadat hij met de heer Siepel en Helder op de fiets meeging naar de kroeg, en tussen de wandelgangen door toegezongen werd.

Na zijn toezegging begon traditiegetrouw een periode vol uitdagingen. Zo moest Edwin af en toe tot diep in de nacht doorwerken om een project op tijd af te krijgen. Ook bleek het verzorgen van een lunch een uitdaging. Toen een weekend met de mannen gepland stond en hij voor de late lunch moest zorgen, werd er door hem enkel een emmer lauwe kip voorgeschoteld.

Edwin zijn studententijd stond in het teken van studeren, disputaire verplichtingen en vrienden. Desondanks belde er vaker thuisbezorgers bij hem aan, dan vrienden en dispuutgenoten. Edwin tilde de Koldr naar een nieuw niveau en tijdens zijn VP-schap zijn er zes Baldrianen binnengehaald. Echter, wat men het meeste aan hem waardeert, is dat hij zowel binnen als buiten het dispuut zichzelf is gebleven.

Edwin, we willen we je bedanken voor je jaren van inzet, kritische blikken en eigenzinnige meningen, waar we met geen mogelijkheid omheen konden. Zeker is dat wij jou binnen het dispuut gaan missen, maar we weten ook zeker dat jij de sporadische escapades bij het dispuut gaat missen.

Hopelijk ga jij jezelf nu in je werk net zo goed ontwikkelen als dat je binnen het dispuut hebt gedaan. Heel veel succes en tot de volgende borrel.

BuC,
Jaar 2017


Posted

in

by

Tags: