Een nieuwe site!

Geachte lezer,

Goede voornemens. Ik heb het er nooit zo op. Ze houden altijd in dat je iets leuks minder, of iets kuts meer moet gaan doen, en worden na twee weken meestal al weer in de ijskast gezet, om vervolgens het hele jaar niet naar om te kijken ‘want volgend jaar ga ik het weer proberen’. Ik heb er dan nog niet eerder aan meegedaan.

Toch wilde ik voor Baldr graag een uitzondering maken. De digitalisering was nog niet erg toegeslagen binnen het dispuut en dus was er online weinig meer te vinden dan een site die niet overal even up to date was. Ergo, mijn goede voornemen voor 2015: zorgen dat Baldr knallend het jaar in kan met een goede nieuwe site, en als ik er toch mee bezig was meteen het fantastische concept social media eens integreren.

Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf, en laat ik het finale oordeel uiteraard aan u. De site is verfrist, verjongd, en de foto’s zijn opgeschoond. Daarnaast natuurlijk ook foto’s van onze nieuwe activiteiten, zoals de middeleeuwse borrel met F.I.E.R.A. en het airsoften tijdens de Fleurtijd, borrels met o.a. M.A.R.I.K.E.N. en Myosotis, en de reünistenvergadering met de aansluitende cantus! Het beste van de oude site is gebleven en het mindere is vervangen om de site weer klaar te maken voor de toekomst. De Facebookpagina heeft nog wat werk nodig en zal nog gaan groeien, maar als het eerste gebeurt zal het laatste vanzelf volgen. Als de Ketel1 borrel straks op project-X’eske wijze uit de hand loopt, is mijn doel bereikt. Rest nog één vraag: wat zullen mijn goede voornemens voor 2016 brengen?

Buvons un Coup,

L.J.A. van der Meijs
V.P. Website i.t.


Posted

in

by

Tags: