Dispuutweekend 2018

Wat krijg je als je zestien mannen, twee busjes, drie appartementjes en heel veel bier bij elkaar zet? Een mooi weekend natuurlijk!

Dit was het eerste dispuutweekend dat ik mee heb mogen maken, een debuutje dus!
Na een hectische reis over de Duitse snelwegen met boetes voor wildplassen, paaltjes en tuinkruiden waren we eindelijk aangekomen.
Het weekend kon nu echt beginnen. Na een pittig bord spaghetti bereidt door Herman gingen we snel door met een potje anussen. Na de lange reis en een speciaal potje centurion waren de meesten van ons gesloopt en gingen zij op zoek naar een slaapplek.

De volgende dag hebben we Keulen bezocht waar sommigen de stad hebben bewonderd, anderen het terras en nog weer anderen de kade omdat ze de boot hadden gemist voor de rondvaart. Verder vonden enkelen van ons het nodig om in de Rijn te “springen”.
Na een goede avondmaaltijd en vele halve liters Weizen hadden sommige van ons blijkbaar nog niet genoeg gegeten omdat ze in de kroeg vrouwelijk schoon aanzagen als voedsel en deze bijna begonnen op te eten…

De dag erop was het alweer tijd om te gaan! De terugreis verliep een stuk rustiger omdat de één zijn verloren slaapuurtjes ging inhalen en  zijn de ander vooral toffe verhalen van de nacht ervóór moest vertellen.

Kortom: geen borg teruggehad, wel gelachen!

Buvons un Coup,

S.I. Pullens

V.P. Website h.t.


Posted

in

by

Tags: