Bestuur Wassenaar

Nearly all men can stand adversity,
if you want to test a men’s character,
give him power
– Abraham lincoln

Waarde lezer,

Ondanks de bizarre tijd waar we in leven draait het collegejaar 20/21 weer op volle toeren. Digitale lessen, uitgestelde tentamens en bovenal weinig contactmomenten met leeftijdgenoten voeren helaas de boventoon op dit moment. Het leven wordt met de dag digitaler. Nu is ICT niet echt een onderwerp waarom het Malieveld en de Dam zo vaak vol staan de laatste tijd. Boeren protesteren omdat hen wellicht beperkingen zouden worden opgelegd door de overheid, vanuit Amerika is de Black Lives Matter-beweging overgewaaid en zendmasten worden afgebrand om zo het 5g-netwerk te boycotten. Niet alleen in Nederland is men druk in de weer zijn of haar belangen en meningen op vredige dan wel ongetemde manier uit te drukken. In Amerika zijn de verkiezingen volop bezig. Volgens de democraten zouden de Russen propaganda verspreiden omdat zij belang hebben bij het regeren van Trump. Andersom beweren de Republikeinen dat China valse websites bouwt om ervoor te zorgen dat Bidon aan de macht komt.

Dit alles vindt plaats in een wereld die op dit moment eigenlijk geregeerd wordt door Covid-19. In Nijmegen bevindt zich een select groepje dat ondanks de restricties en rumoer in de wereld zich nog altijd manifesteert als groep die weet hoe belangrijk het is juist nu, op veilige afstand, een biertje of ketel 1 shotje met elkaar te nemen. Het Illustere dispuut Baldr maakt altijd het beste van een slechte situatie. Zij gaat voor altijd door en dat betekent ook dat er een tijd is gekomen voor de heer Brand om de verantwoordelijkheid over het dispuut door te geven aan het volgende bestuur. Ik heb dan ook de eer en het genoegen om u het nieuwe bestuur van het Illustere dispuut Baldr voor te stellen:

Praeses: dhr. D.I. Wassenaar
Quaestor: dhr. J.G.C. van Lier
Abactis: dhr. R. Berrevoets

Graag bedank ik het bestuur Brand voor zijn geleverde inzet in een jaar dat we niet anders kunnen omschrijven dan veel bewogen. Het was een prachtige tijd die we gehad hebben.

Hopende op de continuering, dan wel intensivering, van de onderlinge contacten voor het aankomende bestuursjaar.

Tekent namens het bestuur van het Illustere dispuut Baldr,

R. Berrevoets
Abactis h.t.


Posted

in

by

Tags: