Bestuur Laferte

Waarde lezer,

‘’Een nieuwe lente en een nieuw geluid’’, met deze woorden opende Herman Gorter in 1887 zijn gedicht genaamd ‘Mei’. Het zijn woorden die elke Baldriaan onmiddellijk herkent en waar ieder van ons mooie dispuut zich in kan vinden. Er zijn, zeker in de afgelopen jaren, namelijk nog al veel nieuwe geluiden geweest zowel binnen als buiten onze thuisbasis aan de Vredestraat. Binnen het dispuut hebben de oudere leden van ‘mijn’ dispuut plaats gemaakt voor het nieuwe geluid van een tevens bespraakte, maar toch unieke, jongere generatie Baldrianen. In de maatschappij zijn de veranderingen de afgelopen jaren toch wat abrupter gegaan.  Het Coronavirus kwam en ging weer, het kwam weer terug en leek weer te gaan, duidelijkheid lijkt in ieder geval nog ver te zoeken. Hopelijk zal dit niet een blijvend geluid zijn in onze samenleving en komt er snel weer een nieuwe lente, eentje waar er weer net als vanouds geborreld en gedisputeerd kan worden, zonder bang te hoeven zijn voor een belletje van de GGD (alhoewel dit natuurlijk ook al wel voor corona voorkwam).

Het Illustere dispuut Baldr maakt altijd het beste van een slechte situatie. Zij gaat voor altijd door en dat betekent ook dat er een tijd is gekomen voor de heer Wassenaar om de verantwoordelijkheid over het dispuut door te geven aan het volgende bestuur. Ik heb dan ook de eer en het genoegen om u het nieuwe bestuur van het Illustere dispuut Baldr voor te stellen:

Praeses: dhr. R. Laferte
Quaestor: dhr. R. Berrevoets
Abactis: dhr. E.T. Frohn

Graag bedank ik het bestuur Wassenaar voor zijn geleverde inzet in een jaar dat we niet anders kunnen omschrijven dan veel bewogen. Het was een prachtige tijd die we gehad hebben.

Tekent voor het bestuur van het Illustere dispuut Baldr,

E.T. Frohn
Abactis h.t.


Posted

in

by

Tags: