Bestuur Frohn

Waarde lezer,

“Wij kijken niet naar anderen, nooit zullen wij vergaan, al dertien mooie lustra want dat maakt ons Baldriaan” text uit ons dertiende lustrumlied. Deze Baldriaanse eigenzinnigheid kenmerkt ons, en maakt ons sterk. Het afgelopen jaar hebben wij ons dertiende lustrum mogen vieren, het hoogtepunt van de dispuuttijd. Duidelijker dan ooit trokken we onze eigen weg en tilden we disputair Nijmegen naar grotere hoogtes. De verbondenheid die men onderling voelde bij de vader-zoondag en ledendag contrasteerde perfect met de interdisputaire verbondenheid en recordconsumptie tijdens onze lustrumreceptie en Ketel1-borrel. Dit alles werd gevolgd door de catharsis van het lustrum, waar Baldr zich niet liet tegenhouden door landgrenzen en zich met grote getalen naar onze zuiderburen verplaatste om daar voluit te genieten van wat ons nog jaren bij zal blijven; het dertiende lustrumgala.

Ik heb de afgelopen jaren het dispuut hechter dan ooit gezien, samen de avondklok doorstaan om zo het beste te maken van de coronaperiode, om vervolgens elk dispuut in Nijmegen langs te gaan na het vervallen van de maatregelen. Het dispuut past zich aan en groeit door. Het is dan ook de hoogste tijd dat de heer Laferte een succesvol lustrum achter zich laat en zijn verantwoordelijkheden doorgeeft aan het volgende bestuur. Ik heb de eer en het genoegen om u het nieuwe bestuur van het Illustere dispuut Baldr voor te stellen:

Praeses: Dhr. E.T. Frohn
Quaestor: Dhr. M.P.A. Niessen
Abactis: Dhr. B.G.P. van den Tweel

Ik bedank bestuur Laferte voor hun continue inzet voor het dispuut in een van de drukste jaren dat het dispuut in de nabije toekomst zal kennen, het ‘inhaaljaar’.

Hopende op de continuering, dan wel intensivering, van de onderlinge contacten voor het aankomende bestuursjaar.

Tekent namens het bestuur van het Illustere dispuut Baldr,

B.G.P. van den Tweel
Abactis h.t.


Posted

in

by

Tags: