Baldr Ketel1 Borrel – 2018

“Jezus wat is die ketel er toch weer hard doorheen gevlogen gisteren”, is wat mij werd verteld. Zelf was ik helemaal de tel (van de flessen) kwijt en kan ik er weinig over navertellen. Maar ja, dit betekent teminste wel dat het een goed feestje was.

Na zelf de vorige editie (eveneens enkel op papier) te hebben meegemaakt, had ik mezelf voorgenomen geen peper-jenever meer te nemen. Dit is helaas mislukt, en alle gevolgen van dien waren de volgende ochtend te merken. (‘And it burns, burns, burns…’)

Wat blijft het toch een mooi fenomeen om iedereen op onze mooie moedervereniging Car’lus Magnus kennis te zien maken met dit genot. De een kijkt zuur weg en de ander kijkt verliefd naar z’n glas. Maar wat de eerste reactie ook is, iedereen bestelt er altijd extra na omdat niemand er genoeg van kan krijgen.

Ook dit jaar was het weer een groot succes: waar normaal een tekort is aan barpersoneel is, was er dit jaar zelfs een te grote hoeveelheid baldrianen die achter de bar doken om even dat oude, vertrouwde gevoel van in één keer een hele fles ketel leegschenken voor die driedubbele rij dorstige ogen voor de bar opnieuw te beleven.

We hopen u in zulker getale ook volgend jaar weer te zien wanneer wij dit levenselixer weer rijkelijk voor u schenken!

Buvons un coup,
S.I. Pullens ft. Grammar Jew
V.P. Website h.t.

 

Tip: dispuutvakantie lied 2020 a la Denekamp

Weet je het? klik hier


Geplaatst

in

door

Tags: