Terugblik op de Ketel1-borrel

Waarde lezer,

Na weken van intensieve voorbereiding en bijna onhoudbare voorpret was het dan eindelijk zover: de avond van de Baldr Ketel1-borrel was weer daar! Vrijdag de 13e beloofde dit keer eens géén ongeluk te brengen, aangezien er met 70 flessen Ketel1 natuurlijk niets meer fout kon gaan. Voor een extra zetje in de rug was de bar opgetuigd met klavertjes vier en was het rad van verderf omgedoopt tot rad van (mis)fortuin.

Nadat alle benodigdheden door de regen naar de Kroeg waren versleept en de pizza’s verorberd waren, was het wachten op de eerste feestgangers. Traditiegetrouw waren de eerste twee disputen al voor begintijd 21:00 uur binnen, om het Schiedamse godenvocht aan te breken. Kleine tip voor de W.I.N.G.-adspirantjes van volgend jaar nog: begin niet meteen met een drankspelletje met peperjenever, then you’re gonna have a bad time.

De rest van de aanwezigen had dit gelukkig wel door, en de shotjes en mixjes gingen als warme broodjes over de bar; de constante stroom aan kratten fris vanuit de voorraad lieten dit wel zien! De straaljager (Ketel1 met bitter lemon, red.) en zijn verdubbelde variant de JSF waren topfavoriet, maar ook de Jessica’s (JEnever-SInas-CAssis, nee geen Jennifer) deden het goed. En probeert u volgend jaar de variant met tonic of ijsthee ook eens!

Het hoogtepunt van de avond brak iets voor elven al aan, toen DJ HeroS zijn schuiven open zette. De Ketel1-borrel evolueerde tot een waar Ketel1-feest, die nog tot in de late uurtjes doorging. Het feit dat men, ondanks voor 21:00 uur al te zijn begonnen, tot nog na 3:30 uur door aan het feesten was, en dat er nadien op de gehele Kroeg geen gevulde fles bitter lemon, cassis en sinas meer te vinden was, zijn het bewijs dat ook deze editie van de Baldr Ketel1-borrel weer beter en grootser dan ooit tevoren was.

Rest mij nog één ding te zeggen: tot volgend jaar!

Met disputaire hoogachting,

L.J.A. van der Meijs
V.P. Website h.t.


Geplaatst

in

door

Tags: