Het Illustere dispuut Baldr

Introductie van het bestuur Van Omme

“Om te falen hoef je jezelf slechts een paar slechte gewoontes aan te leren.”
Jordan Peterson

Nijmegen, 1 december 2017

Geachte lezer,

In het afgelopen jaar is er veel veranderd aan onze mooie wereld. Een blonde gek is opeens een van de belangrijkste en meest invloedrijke mensen op aarde geworden. Ook waren we even terug in de periode van de Koude Oorlog omdat een andere gek, met zwart haar dit keer, niet van zijn nucleaire wapens af kon blijven. In Nederland is er sprake van verandering in het politieke spectrum: een nieuwe, rechts-populistische opkomst onder leiding van Baudet en ome Theo.

Hiermee wil ik niet insinueren dat verandering alleen maar slecht is. Verandering laat ons nadenken over dingen waar we voorheen niet aan dachten of simpelweg voor lief namen. Met die gedachte in het achterhoofd hebben de leden van het Illustere dispuut Baldr kritisch gereflecteerd op het beleid van het afgelopen anderhalf jaar en zij zijn tot de conclusie gekomen dat het binnen ons dispuut ook tijd is voor een verandering. Na anderhalf jaar is het (eindelijk) tijd voor de heer Van der Meijs om het stokje over te dragen.

Dus onder luid geschreeuw van de leden heeft het nieuwe bestuur haar intrede gedaan. De eer en het genoegen zijn aan mij u voor te mogen stellen, het nieuwe bestuur van het Illustere dispuut Baldr: het bestuur Van Omme.

Het bestuur heeft zich als volgt geconstitueerd:

Praeses: Dhr. H. van Omme
Quaestor: Dhr. J.H.J. Helder
Abactis: Dhr. T.R. Selhorst

Ik snap dat u graag brieven wilt blijven schrijven aan Dhr. Helder, maar deze man is nu Quaestor en zal daarom alleen nog maar bezig zijn met cijfertjes. Voor niet betaalde rekeningen kunt u nog wel bij hem terecht!

Hopende op een goede samenwerking en het onderhouden dan wel versterken van de contacten gedurende het komende bestuursjaar,

Namens het bestuur van het Illustere Dispuut Baldr,

T.R. Selhorst
Abactis h.t.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Illustere dispuut Baldr