Het Illustere dispuut Baldr

Bestuur van der Meijs II


“Voetbal speel je met het hoofd, want de bal is vlugger dan de benen.”

-Johan Cruijff (1947-2016)

 Nijmegen, 8 februari 2017

Geachte lezer,

Het was 5 juli 2014, Nederland speelde in Brazilië de kwartfinale tegen Costa Rica. Vlak voor het einde van de verlenging loopt Jasper Cillessen het veld af om te worden gewisseld voor Tim Krul. Wat op het eerste gezicht een vergissing leek bleek later een meesterzet. Deze tactische wissel heeft ons elftal nog een ronde verder gekregen in het wereldkampioenschap.

Laat het nou net zo zijn dat binnen de gelederen van het Illustere dispuut Baldr ook een tactische wissel heeft plaatsgevonden. Met gepaste trots presenteer ik u bestuur van der Meijs II.

Het bestuur heeft zich als volgt geconstitueerd: 

Praeses: L.J.A. van der Meijs

Quaestor: H. van Omme

Abactis: J.H.J. Helder

Met het oog op het 12e lustrum is de heer Siepel gewisseld voor de heer Helder. Buiten deze wissel is het bestuur maar ook onze anciënniteit (die immers logischer is dan de uwe) hetzelfde gebleven. Mocht u het plotselinge vertrek van mijn voorganger betreuren, dan kunt u kaartje sturen naar zijn Sovjetflat in St. Petersburg.

Hopende op een goede samenwerking en het onderhouden dan wel versterken van de contacten gedurende het komende bestuursjaar.

Tekent namens het bestuur van het Illustere dispuut Baldr,

J.H.J. Helder

Abactis h.t.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 Het Illustere dispuut Baldr