Reünitaat van de heer G.M. Brand

Waarde lezer,

Sinds een kleine tijd heeft het Illustere dispuut Baldr er weer een reünist bij.

De heer G.M. Brand heeft na ruim vijf jaar inzet voor het dispuut met onder andere twee bestuursjaren besloten om het lidmaatschap aan de wilgen te hangen en te gaan genieten van een welverdiend reünitaat.

Uitzonderlijk is wel dat de heer Brand is binnengekomen met dezelfde vriendin als waar hij eind 2016 de Kaste mee betrad. Door de jaren heen zijn we de heer Brand gaan kennen als gangmakende ginger die, wanneer hij aanwezig was, graag chaos naar het huis of borrel bracht. Zonder zelf al te vaak af te gaan kon hij andere tot het uiterste zuiplimiet drijven door middel van sterke overtuigingskracht en hard geschreeuw. Na zijn jaar als Praeses in collegejaar 2020-2021 kreeg hij al snel het syndroom van vervelende ouderejaars. Dit werd niet minder na het reünitaat van geheel jaar 2015 waardoor hij ook nog eens nestor was. Ondanks de puffende jongerejaars die de verbaal sterke verhalen en punten van kritiek nog niet helemaal kunnen waarderen hield de heer Brand voet bij stuk om te zorgen dat Baldr op zijn best zou draaien.

De komende jaren zullen we de heer Brand hopelijk nog genoeg gaan zien op het huis of bij borrels. Samen met zijn eeuwige liefde woont hij immers al een tijdje samen in Nijmegen en ook de Geneeskunde bachelor zit pas net in het spreekwoordelijke zakkie.

Guus heel veel succes met de coschappen de komende jaren en je bent altijd welkom op de Kaste om iedereen weer eens goed wakker te schreeuwen wanneer er niet genoeg gefeest wordt.

BuC,

D.I. Wassenaar


Posted

in

by

Tags: