Reünitaat van de heer D.I. Wassenaar

Waarde lezer,

Zoals volksheld Jolke altijd zei: “er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, onze Derek heeft daar altijd een andere betekenis aan gegeven. Hij heeft deze quote gebruikt onder het nom van zijn scharrels: hij kwam en zij gingen.
Derek heeft zich vijf jaar lang met passie hard gemaakt voor de zaak en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Twee bestuursjaren lang heeft hij de Baldrianen onder andere door de coronacrisis heen gesleept als een echte Hugo de Jonge met de functies quaestor en praeses.
Het is moeilijk om te zeggen wat groter is, zijn hart of zijn zelfvertrouwen. Derek stond er de afgelopen vijf jaar om bekend dat hij altijd voor anderen klaar staat, LETTERLIJK. De salesman die het voor elkaar zou krijgen een koolcentrale aan Greta Thunberg te verkopen. Iedere student gaat wel eens uit, maar weet wel wanneer een kroeg volledig dood is. Voor hem moet elke avond legen -wait for it- dary zijn. Indien dit niet lukt dan uit zich dit in de vorm van een aanmoediging: ‘Jongens, kom op nou, we moeten het zelf leuk maken.’
Wanneer je elkaar meer dan vijf jaar lang ziet, voor meerdere keren per week, dan kan niet elke avond legendarisch zijn. Het meest legendarisch voor Derek waren misschien wel de avonden waar hij iedereen mee sleepte om mee te gaan zuipen en dan opeens te een rookbommetje te plegen. A fin, in de regel is Derek een hele lieve jongen met een niet te stoppen drive. Behalve bij het vak Duits. Maar zoals dit verhaal begon ‘er is een tijd van komen en van gaan’, zo komt er ook aan jouw tijd binnen het leden-gedeelte van dit dispuut een einde. We gaan je missen, maar het gaat zeker niet een gevalletje uit het oog en uit het hart worden!

Derek, ouwe asbak, het gaat je goed!

BuC 2017


Posted

in

by

Tags: